Kunci Gitar Ninggal Tatu – Nella Kharisma Versi Mudah

  • Whatsapp

(Intro) A E F#m C#m D A Bm E
A E F#m C#m D A Bm E..

C G
nengopo ra crito

Bacaan Lainnya

Am Em
yen kowe wis ra tresno

F C
neng kowe malah lungo

Dm G
ninggal tatu ning dodo

Am Em F C
rasane ati iki koyo keno mowo

Am Em
bareng wis ngerti…

F G
ning mburiku kowe ngliyo…

C G
janjine ngancani

Am Em
nganti tekane pati

F C
ning nyatane janjimu

Dm G
kuwi mung kari janji

Am Em F C
panase geni… ra koyo panase ati

F C
neng kowe malah lungo

Dm G
ninggal tatu ning dodo

Am Em F C
rasane ati iki koyo keno mowo

Am Em
bareng wis ngerti…

F G
ning mburiku kowe ngliyo…

C G
janjine ngancani

Am Em
nganti tekane pati

F C
ning nyatane janjimu

Dm G
kuwi mung kari janji

Am Em F C
panase geni… ra koyo panase ati

Dm G
opo iseh kurang…

(Int.) C G Am Em F C Dm G
Am Em F C Am Em F G..

C G
nengopo ra crito

Am Em
yen kowe wis ra tresno

F C
neng kowe malah lungo

Dm G
ninggal tatu ning dodo

Am Em F C
rasane ati iki koyo keno mowo

Am Em
bareng wis ngerti…

F G
ning mburiku kowe ngliyo…

C G
janjine ngancani

Am Em
nganti tekane pati

F C
ning nyatane janjimu

Dm G
kuwi mung kari janji

Am Em F C
panase geni… ra koyo panase ati

Am Em
sakwise ngerti

F G
kowe ning aku ngapusi…

(Chorus)

C G
kowe tak sayang-sayang

Am Em
saiki malah ngilang

F C
tresnamu karo aku

Dm G
kuwi mung kiasan

C G
kowe tak gadang-gadang

Am Em
tegane gawe wirang

F C
anggonku labuh kowe

Dm G
opo iseh kurang…

(Outro) C G Am Em F Em Dm G C..

Kunci Gitar Ninggal Tatu – Nella Kharisma Versi Mudah bukan yang dari Dory Harsa Kunci Gitar Ninggal Tatu – Nella Kharisma Versi Mudah

agen pulsa termurah

Pos terkait

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *